Test av demo LED-panel i skarpt läge

Vår ambassadör Edvin Hellsing passade på att prova en Foton LED-panel för första gången i skarpt läge i fredags när han fotograferade föreläsaren och coachen Martin Stenport på Stockholmsmässan. Här ser ni några av bilderna från föreläsningen. Detta är en av de absolut första LED-panelerna vi har byggt, och den första som nu testas ute på uppdrag. Edvin kommer tillsammans med vår andra ambassadör, Jacob Ragnarsson, fortsätta använda LED-panelerna flitigt. I labbet kommer vi fortsätta med den tekniska utvecklingen med fokus på möjlighet till batteridrift.

Fler bilder tagna med Foton LED-paneler finner ni i vårt Galleri.

Bilder från Edvin Hellsing finns del på hans sida som ambassadör för Foton, dels på Hellsingland Groups hemsida.

Martin Stenports hemsida finner ni här.

Bilder: Edvin Hellsing