UTVECKLING

Foton LED:s produkter utvecklas och produceras i Sverige. På bilderna ser ni hur arbetet går till på Lightronics huvudkontor i Märsta norr om Stockholm. Vi har lång erfarenhet av LED och har tillsammans med fotografer tagit fram produkter över tid som vi tror kommer bli många fotografers bästa vän. Vi hämtar inspiration i de mest avancerade projekt där ljusets temperatur, riktning styrka är av stort värde. Självklart har vi även tänkt på hur man bäst leder värme, skapar produkter som är användarvänliga och lätta att bära med sig.

Vi tar tacksamt emot dina tankar om du har funderingar på hur vi kan göra våra produkter ännu bättre, eller till och med utveckla produkter som inte finns i dag? Vårt team växer och senaste tillskottet i form av en montör började så sent som i januari 2018. Nedan visar vi ett axplock av utveckling och produktion.

Vi har noggrant tänkt igenom varje detalj i Foton LED-panel och dess tillbehör. Batterierna håller nu på att utvecklas i Lund, alla paneler som säljs är redan förberedda för batteridrift varför det går att köpa till det i efterhand. Conny arbetar för fullt med hur de skall utformas för bästa effekt på liten yta med låg vikt. Vissa av tillbehören har vi inte själva utvecklat utan istället valt andra aktörer på marknaden som är expert på sina områden, precis som vi är på LED.

På bilderna nedan ser ni grundare Jonas Hörberg och Lund-stationerade produktutvecklaren Conny Do på labbet i Märsta. Fotograf Edvin Hellsing.